Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Μέγαρα: «Δεν ξέρω τι έκανα» είπε ο σωφρονιστικός υπάλληλος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Τα ακριβή κίνητρα του σωφρονιστικού υπαλλήλου που σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε την 43χρονη γυναίκα του αναζητούν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με το φονικό που σημειώθηκε στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται να ήταν οι πρώτες κουβέντες του σωφρονιστικού υπαλλήλου στους αστυνομικούς στους οποίους παραδόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ενώ την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 48χρονος γιατρός στο επάγγελμα δέχθηκε κατά πληροφορίες τέσσερις σφαίρες από τον δράστη ενώ η 43χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πόδι από μια σφαίρα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Γείτονας που μίλησε σε δημοσιογράφους είπε ότι ο δράστης, ο οποίος αρχικά διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, είπε σε κάποιον περιοίκο που βγήκε να δει από πού ακούστηκαν οι πυροβολισμοί «μπες μέσα δεν είναι τίποτα,πυροτεχνήματα είναι».

Το ζευγάρι που δέχθηκε την επίθεση είχε τρία παιδία τα δύο εκ των οποίων δεν βρίσκονταν στο σπίτι ενώ το τρίτο ήταν σε άλλο όροφο του κτηρίου μαζί με τον θείο του, τον αδερφό, δηλαδή, της μητέρας του.

Κατά πληροφορίες ήταν αυτός, ο αδερφός της 43χρονης που μπήκε στο σπίτι μετά το φονικό και φέρεται να είπε στον σωφρονιστικό υπάλληλο «τι έκανες ρε ψυχάκια;».

Το ζευγάρι διακομίστηκε το βράδυ της Πέμπτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του άντρα ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη .

Ο δράστης, ο οποίος, κατά πληροφορίες, κατηγορούσε τον 48χρονο για τον χωρισμό του από τη πρώην σύζυγό του, η οποία ήταν αδερφή του άτυχου άνδρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By