Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Μέγαρο Μαξίμου: Κωδικός «επιστροφή στην Αθήνα» για τα κυβερνητικά στελέχη

Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να διαμήνυσε εγκαίρως στους υπουργούς ότι οι διακοπές τους οφείλουν να είναι ολιγοήμερες και διακριτικές, αλλά τα μεγάλα πύρινα μέτωπα άλλαξαν τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και κυβερνητικά στελέχη που είχαν βρει καταφύγιο σε νησιά ή απόμακρες περιοχές, αποζητώντας ξεκούραση για τις ημέρες που δεν θα είναι ανοιχτή η Βουλή, γύρισαν άρον άρον στην Αθήνα.

«Πρέπει να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα και να αντιμετωπίσουμε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται τις φυσικές προκλήσεις», ήταν το μήνυμα που δόθηκε.

Όπως αναμενόταν, εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης, το παράδειγμα το έδωσε πρώτος ο πρωθυπουργός και ακολούθησαν και όλοι οι υπόλοιποι, κάποιοι από τους οποίους μεταβαίνουν και στην Εύβοια, στο συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων της πυροσβεστικής «Όλυμπος» ή βρίσκονται ήδη στα γραφεία τους.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η εικόνα διάλυσης που δόθηκε ένα χρόνο νωρίτερα στην τραγωδία στο Μάτι που στοίχισε τόσες ζωές ήταν ένα μάθημα που δεν προτίθεται να το επαναλάβει ο νέος πρωθυπουργός.

Εξού και το μεγάλο του στοίχημα είναι να μην θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By