Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Μέγκαν Μαρκλ: Σχεδιάζει επιστροφή στο Instagram με «1 εκατ. δολ. την ανάρτηση»

Η Μέγκαν Μαρκλ «επιστρέφει» στο Instagram μετά από τριετή παύση, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six και εκτιμάται ότι θα λαμβάνει 1 εκατομμύριο δολάρια για την κάθε ανάρτηση που θα κάνει.

Με μια πρώτη ματιά, ο λογαριασμός @meghan είναι αδύναμος και στην εικόνα προφίλ υπάρχει απλώς μια φωτογραφία αρχείου με παιώνιες, που λέγεται ότι είναι το αγαπημένο λουλούδι της 42χρονης Μαρκλ.

Ο λογαριασμός διαθέτει σήμερα έναν μέτριο αριθμό ακολούθων που δεν ξεπερνά τους 82.600.

Ωστόσο, ο ειδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Eric Schiffer, ο οποίος έχει συμβουλέψει μερικούς από τους πιο μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ, δήλωσε στη Daily Mail ότι η επιστροφή της εξοστρακισμένης βασίλισσας δεν θα είναι «έκπληξη».

Ο Schiffer εκτιμά ότι η Μαρκλ διαθέτει αυτό που λέμε επιρροή και θα βγει στην αγορά για να κλείσει έξυπνες συνεργασίες με εμπορικά σήματα που θα της αποφέρουν εκατομμύρια δολάρια.

«Θα γίνει γρήγορα ένας από τους λογαριασμούς με τους περισσότερους followers στο Instagram», δήλωσε ο 55χρονος Schiffer. «Διασημότητες όπως οι Καρντάσιανς λαμβάνουν 1 εκατομμύριο δολάρια για μια μόνο ανάρτηση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορεί η Μέγκαν να κερδίζει τέτοιου είδους αμοιβές».

Ο υπάρχων λογαριασμός της Μαρκλ στο Instagram – τον οποίο ακολουθούν αρκετοί γνωστοί και φίλοι της – προκαλεί ήδη μεγάλο θόρυβο στο Χόλιγουντ. «Όλοι στο Χόλιγουντ μιλούν για την επικείμενη επαναλειτουργία», δήλωσε πηγή στη Mail on Sunday. «Η Μέγκαν εξάλλου δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι θέλει να επιστρέψει στο Instagram».

Πριν παντρευτεί τον Χάρι, η Μέγκαν είχε πάνω από τρία εκατομμύρια followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παράλληλα διατηρούσε το blog lifestyle The Tig που έχει πλέον διαγραφεί.

Ωστόσο, αφού παντρεύτηκε εγκατέλειψε τις προσωπικές της πλατφόρμες και εντάχθηκε στους επίσημους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας.

By