Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Μεϊμαράκης: Δεν έχω εμπιστοσύνη στον Τσίπρα

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι αν έκανε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα έπρεπε να έχει μαζί του δύο κασετοφωνάκια και τους δύο συνεργάτες του

meimarakis600ii_3103

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είπε ότι «η Ελλάδα πρέπει να έρθει σε συμφωνία δίκαιη και βιώσιμη, ώστε να μείνει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης».

Από την άλλη πλευρά σε διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους ο κύριος Μεϊμαράκης είπε ότι για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό θα πρέπει να έχει μαζί του δυο κασετοφωνάκια και τους δύο συνεργάτες του, ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραστεί σε κατ” ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αλλά μόνο σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως είπε ο  μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το κόμμα του κατέθεσε αίτημα για διεξαγωγή συζήτησης προ Ημερησίας Διατάξεως στη Βουλή για «άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας» ως προς την πορεία εξέλιξης της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.

«Οπως πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο, έτσι θα έπρεπε να έρθει και εδώ» ανέφερε ο κύριος Μεϊμαράκης ενώ υπογράμμισε ότι η παρουσία του Πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο διέσυρε την Ελλάδα.