Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Μεϊμαράκης: Οι διαπραγματεύσεις Τσίπρα μας φέσωσαν 90 δισ. ευρώ

«Προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή κράτησε πολύ η διαπραγμάτευση πέτυχε πολλά. Ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις κοστίζει πολύ. Και λέγε-λέγε φτάσαμε να μας φεσώσει 90 δισ.»

meimarakis

Επίθεση προς των πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά την επίσκεψη του στο δημαρχείο Ασπροπύργου, συνοδευόμενος από βουλευτές της Ν.Δ.

«Τα δεινά που συσσωρεύτηκαν στην αυτοδιοίκηση είναι θέμα έλλειψης κοινωνικής πολιτικής. Σήμερα θα είμαι προσεκτικός και δεν θα δεσμευτώ γι” αυτά που θα φύγω από εδώ και δεν μπορώ να τα υλοποιήσω» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Ο σύντομος χρόνος των εκλογών δεν μας επιτρέπει να επισκεφτούμε όλες τις περιοχές. Το πρόγραμμά μας είναι γνωστό, αλλά θα το επικαιροποιήσουμε. Αμέσως μόλις λάβουμε εντολή διακυβέρνησης, θα δούμε τους φορείς να το συζητήσουμε και να το υλοποιήσουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά ξανά νέα εντολή, δεν επιτρέπει την υλοποίηση κανενός μακροπρόθεσμου προγράμματος και την ομαλοποίηση της οικονομίας», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Τώρα έχουμε ένα μνημόνιο που δεν το ξέρουν οι πολίτες και τους ζητάμε να επιλέξουν για τα επόμενα δέκα χρόνια», σημείωσε.

«Προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή κράτησε πολύ η διαπραγμάτευση πέτυχε πολλά. Ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις κοστίζει πολύ. Και λέγε-λέγε φτάσαμε να μας φεσώσει 90 δισ.», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος τόνισε ότι είναι σημαντικό να χτιστεί ξανά σχέση εμπιστοσύνης του πολιτικού συστήματος με τους πολίτες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By