Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Μεϊμαράκης: Όχι στην ψήφο διαμαρτυρίας που έως τώρα κόστισε 90 δισ. ευρώ

Η ομιλία του προέδρου της ΝΔ σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Ρηγίλλης, μπροστά από τα παλιά γραφεία του κόμματος

meimarakis600ii_3103

Κάτω από πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Ρηγίλλης, μπροστά από τα παλιά γραφεία του κόμματος και παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά

«Είμαστε σήμερα εδώ, στη Ρηγίλλης 18, από όπου ξεκίνησε την πορείας της η μεγάλη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης. Όπως τόνισε, αυτό το κτήριο έχει τη σφραγίδα όλων των μεγάλων στιγμών. «Εδώ έχει γραφτεί η ιστορία της Ν.Δ.», πρόσθεσε.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στους παλαιότερους ηγέτες του κόμματος Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γέωργιο Ράλλη, Ευάγγελο Αβέρωφ, Μιλτιάδη Έβερτ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά. «Τιμούμε όλα τα στελέχη και τον απλο πολίτη», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «αυτό το παλιό έχει μία ιστορία για την οποία είναι περήφανο και κυβερνούσε με την ψήφο του ελληνικού λαού».

«Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε το μέλλον» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ότι αντιπροσωπεύει «το παλιό».

Όπως τόνισε, πρόοδος δεν σημαίνει να υιοθετούμε κάθε τι καινούριο, κάνοντας πειράματα, ενώ αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, τόνισε ότι δεν θέλει να πει το όνομά του, καθώς «σήμερα γιορτάζει η Νέα Δημοκρατία».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθύνθηκε σε όλους τους πολίτες, κάνοντας λόγο για σίγουρα βήματα και τονίζοντας ότι η Ν.Δ. εγγυάται το μέλλον.

«Να μην πάει κανείς σε τιμωρητική ψήφο, κόστισαν επτά μήνες και 90 δισ. Πολλά δεν είναι για να διαμαρτυρόμαστε»;, διερωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης. «Είμαστε το καινούριο, είμαστε αυτό που έρχεται» υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν τη Ν.Δ. για να τερματιστεί «η μελαγχολία που έφερε η τελευταία κυβέρνηση».

By