Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Μένει ο Σπανούλης στον Θρύλο

Ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα για τουλάχιστον δυο χρόνια ακόμα

spanoulis

Ύστερα από συνάντηση που είχε στα γραφεία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου το βράδυ της Κυριακής (12/6), ο «Kill Bill» συμφώνησε σε όλα με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα δύο χρόνια!

Όλα ξεκίνησαν κατά τις 21:00 όταν ο Βασίλης Σπανούλης μπήκε στα γραφεία της Arcadia και μάλιστα μόνος του, χωρίς την παρουσία του μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Αφού, οι δύο πλευρές τα είπαν (και ενώ ήταν ήδη γνωστή η πρόθεσή τους για τη συνέχιση της συνεργασία τους) λίγο μετά τα μεσάνυχτα, βγήκε ο… λευκός καπνός, καθώς έγινε γνωστό πως επήλθε πλήρης συμφωνία. Μάλιστα, στη συνάντηση έδωσε το «παρών» λίγο αργότερα και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

Το νέο συμβόλαιο του αρχηγού των πρωταθλητών, το οποίο θα ισχύει μέχρι το 2018 προβλέπει μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τα προηγούμενα. Όμως, το συγκεκριμένο σκέλος της συζήτησης είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα, καθώς εκείνο που επιθυμεί ο «V-Span» είναι να ηγείται ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα και προφανώς για να πει το «ναι» θα έλαβε τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Έτσι, αφού έκλεισε αυτό το τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν που ήταν φυσικά η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Σπανούλη, από… Δευτέρα (13/6) ξεκινά δυναμικά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Οι επόμενες κινήσεις για τους «ερυθρόλευκους» θα αφορούν δύο ψηλούς, ο ένας στο «5» και ο άλλος στο «4», αλλά και ένας ακόμη γκαρντ.

(Visited 1 times, 1 visits today)