Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Μεντί: Κατέρρευσε όταν έμαθε ότι δεν θα κρατηθεί σε VIP πτέρυγα στη φυλακή

Ο Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι προφυλακίστηκε μετά το γεγονός ότι κατηγορείται για τον βιασμό μίας γυναίκας τον Αύγουστο του 2020, σεξουαλική επίθεση τον Νοέμβριο του ίδιου έτους και πιο πρόσφατα για άλλον έναν βιασμό στη διάρκεια αυτού του μήνα.

Η εισαγγελεία διέταξε την προφυλάκισή του για τις επόμενες δύο εβδομάδες και ήδη όπως φαίνεται ο εφιάλτης για τον Μεντί έχει ξεκινήσει. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sun», ο 27χρονος άσος των «Πολιτών» νόμιζε ότι αυτό το διάστημα που θα βρίσκεται στη φυλακή θα διαμένει σε VIP πτέρυγα.

Ωστόσο, οι φύλακες τον μετακίνησαν σε αυτή που κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα. Ετσι δεν θα είναι σε κελί που βρίσκονται πρώην αστέρες του ποδοσφαίρου κι άλλοι σελέμπριτις, όπως δεν θα έχει και τις ανέσεις που ενδεχομένως θα πίστευε ότι μπορεί να έχει.

Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, μόλις οι φύλακες ενημέρωσαν τον Μεντί πως δεν θα βρίσκεται σε VIP πτέρυγα, εκείνος κατέρρευσε αλλά εν τέλει υπάκουσε στις εντολές τους.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By