Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Μερική άρση του απαγορευτικού απόπλου από το απόγευμα

Η ΕΜΥ προβλέπει σταδιακή εξασθένηση των βορείων ανέμων

demeno ploio kakokairia-2

Μερική άρση του απαγορευτικού απόπλου από το απόγευμα, καθώς η ΕΜΥ προβλέπει για τις επόμενες ώρες σταδιακή εξασθένηση των βορείων ανέμων, που κατά τόπους στο Αιγαίο έφτασαν τα 8 – 9 μποφόρ.

Συγκεκριμένα, από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησε μετά τις 6:30 το απόγευμα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Παναγία Τήνου» για Κύθηρα, Αντικύθηρα, Κίσσαμο, Γύθειο.

Να σημειωθεί ότι στο πλοίο υπήρχε επίσχεση εργασίας από το πλήρωμα λόγω της μη καταβολής δεδουλευμένων, όμως έληξε, μετά από συμφωνία του πλοιοκτήτη με την καταβολή οφειλών έναντι.

Ακόμη, στις 9:00 το βράδυ θα αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά, τα πλοία «ΚΡΗΤΗ 1» και «FESTOS PALACE» για Ηράκλειο και «ΕLYROS» για Χανιά.

Στις 9:00 το βράδυ, ακόμη, θα αναχωρήσει από τον Πειραιά για Χίο, Μυτιλήνη το πλοίο «Αριάδνη».

Στις 11:30 το «Νήσος Μύκονος» θα πραγματοποιήσει κανονικά το δρομολόγιό του για Σύρο, Αγ. Κήρυκο, Φούρνοι, Καρλόβασι, Βαθύ.

Στις 11:59 το βράδυ, επίσης, από τον Πειραιά θα αναχωρήσουν το «Blue Star» για Νάξο, Πάρο, Δονούσα, Αιγιάλη και το «Blue Star 2» για Σύρο, Πάτμο, Λέρο, Ρόδο.

Τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό γίνονται κανονικά, όπως και στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια και Μέγαρα-Φανερωμένη Σαλαμίνας.

Από το λιμάνι της Ραφήνας υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 5:30 για Μαρμάρι, αλλά δεν εκτελέστηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Από το συγκεκριμένο λιμάνι, όπως και από το Λαύριο, δεν έχει για σήμερα άλλα δρομολόγια.

Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου στη γραμμή Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στις γραμμές Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη, Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλλονιά και Ρίο-Αντίρριο.

By