Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Μετά την παρέλαση για μπάνιο -Οι Αθηναίοι με τα μαγιό τους, τέλη Οκτωβρίου στην παραλία

Δεν άφησαν την καλοκαιρία να πάει χαμένη οι Αθηναίοι, αφού αμέσως μετά τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου, πολλοί ήταν εκείνοι που ξεχύθηκαν στις παραλίες.

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων επιβεβαιώθηκαν και ανήμερα της εθνικής επετείου το θερμόμετρο διατηρήθηκε σε αρκετά υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Μάλιστα οι θερμοκρασίες ήταν τόσο υψηλές που πολλοί «τολμηροί» φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν τις τελευταίες τους βουτιές, προτού το χειμωνιάτικο σκηνικό εγκατασταθεί για τα καλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Στη θάλασσα οι Αθηναίοι

Σαν αυγουστιάτικο σκηνικό, λουόμενοι άπλωσαν τις πετσέτες τους στην άμμο και απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από το φως του ηλίου. Μάλιστα εκτός από τους λουόμενους, την βόλτα τους στην παραλία έκαναν και πολλοί που συμμετείχαν στις παρελάσεις. Οι παρακάτω εικόνες είναι χαρακτηριστικές.

Οι Αθηναίοι γέμισαν για μια ακόμα ημέρα του Οκτωβρίου τις παραλίες, εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Στις παραλίες οι Αθηναίοι μετά την παρέλαση

Οι Αθηναίοι γέμισαν για μια ακόμα ημέρα του Οκτωβρίου τις παραλίες, εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Οσοι πάλι δεν ήθελαν να βουτήξουν στην θάλασσα, βρήκαν τον δικό του τρόπο για να περάσουν καλά βρισκόμενοι δίπλα σ” αυτήν.

Μαθήτρια μετά την παρέλαση στην παραλία του Φαλήρου

(Visited 1 times, 1 visits today)
By