Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Μετά την πολιτική κάνει στροφή η Ραχήλ Μακρή και αρχίζει τις καταδύσεις

«Τελείωσε η πολιτική για εμένα» δήλωσε κατηγορηματικά σε συνέντευξή της η πρώην βουλευτής

raxil makri

Την απόφασή της να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά στο μέλλον με την πολιτική ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή. Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo και απαντώντας στην ερώτηση «Θα προσπαθήσετε να κατεβείτε ξανά στον πολιτικό στίβο;», η κ. Μακρή ήταν απολύτως ξεκάθαρη: «Όχι. Τελείωσε η πολιτική για εμένα». Μάλιστα, τόνισε ότι «η επόμενη μέρα των εκλογών με βρήκε λυτρωμένη».

Όσο για τα επόμενα σχέδιά της; «Ήδη έχω κάνει τις απαραίτητες κινήσεις επαναφοράς για να επανακτήσω τη θέση μου στο ΥΠΕΚΑ, όπου μάλλον θα επιστρέψω ως διευθύντρια», λέει. «Θα μπω ξανά στους πρότερους κανονικούς μου ρυθμούς. Θα ξυπνάω νωρίς, θα πηγαίνω στο γραφείο μου και μετά θα ασχολούμαι με την οικογένειά μου».

Παρ” όλα αυτά, δεν μπορεί να κρύψει την πικρία της για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Τρία χρόνια τώρα είχα ξεχάσει πώς είναι να έχω προσωπικές στιγμές, αφού είχα αφοσιωθεί στον πολιτικό αγώνα, κάτι που -όπως είδα από το αποτέλεσμα- ο λαός δεν το εκτίμησε».

Και συνεχίζει: «Συνειδητοποίησα πως τελικά δεν άξιζε όλος αυτός ο κόπος και οι αγώνες που έδωσα. Έχασα πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά μου και από πράγματα που με ευχαριστούσαν να κάνω. Οπότε ήρθε η ώρα να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Οι ψηφοφόροι δεν εκτίμησαν την προσπάθειά μου».

Παράλληλα, προχώρησε και σε δύο… αποκαλύψεις: «Σκοπεύω να ασχοληθώ με ένα μεταπτυχιακό σχετικό με την ενέργεια, τη στρατηγική και την οικονομία. Είναι πολύ καλό. Στον ελεύθερο χρόνο μου σκοπεύω να κάνω μαθήματα καταδύσεων, τα οποία έχω αφήσει πίσω. Έχω φίλους που γνωρίζουν από καταδύσεις, αφού υπηρέτησαν στα ΟΥΚ και έτσι μου δείχνουν. Τώρα σκεφτόμαστε να εξερευνήσουμε ένα ναυάγιο και πρέπει να παρακολουθήσω συγκεκριμένα μαθήματα. Συνήθως κάνουμε μαθήματα στην Αγία Μαρίνα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By