Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026

Μεταγραφική «βόμβα» από την ΑΕΚ – Έκλεισε τον Λούκα Γιόβιτς

Η ΑΕΚ βρήκε τον «εκλεκτό» της για την κορυφή της επίθεσης καθώς συμφώνησε με τον Λούκα Γιόβιτς για την απόκτησή του και ο Σέρβος έρχεται άμεσα στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στην Ένωση.

Εκπρόσωποι των «κιτρινόμαυρων» ταξίδεψαν χθες στη Σερβία για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή και συμφώνησαν σε όλα με τον Σέρβο σέντερ φορ που πέρυσι αγωνιζόταν στη Μίλαν, ενώ έχει θητεύσει σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Μάλιστα, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την ΑΕΚ που φυσικά του έχει προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο Γιόβιτς είχε μία καλή προσφορά από την Ρεάλ Οβιέδο στην Ισπανία και ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι Ισπανοί του προσέφεραν ένα συμβόλαιο κάτω από 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ωστόσο η πρόταση της ΑΕΚ ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα καθώς στην Οβιέδο πίστευαν πως είχαν τελειώσει όλα και την Τρίτη τον περίμεναν για μεταγραφές.

Η πρόταση της ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη από των Ισπανών με συμβόλαιο που ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά και πριμ υπογραφής μιας και ο παίκτης ήταν ελεύθερος.

Ο ίδιος ο 27χρονος διεθνής Σέρβος επιθετικός αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση από την Ρεάλ Οβιέδο και να πει το «ναι» στην ΑΕΚ που τον κέρδισε από την αρχή με το πρότζεκτ που του παρουσίασε, ενώ μίλησε και με τον Μάρκο Νίκολιτς ο οποίος του ανέλυσε όλα όσα χρειαζόταν να γνωρίζει.

By