Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μετακίνηση με click away στη χριστουγεννιάτικη αγορά – Ουρές στη Βαρβάκειο και στα κρεοπωλεία

Για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής βγήκαν παραμονή Χριστουγέννων οι καταναλωτές ώστε να έχουν όλα όσα χρειάζονται στο οικογενειακό τραπέζι, το οποίο φέτος, λόγω κορωνοϊού θα είναι ελλιπές ως προς τον αριθμό των ατόμων που θα το απαρτίζουν.

Κινητικότητα παρουσιάζεται σε κρεοπωλεία, όπου σχηματίστηκαν ουρές, αλλά και στη Βαρβάκειο αγορά.

Σύμφωνα με κρεοπώλες της Βαρβακείου ο κόσμος αγοράζει αλλά πιο μικρές ποσόστητες σε σχέση με πέρυσι, ενώ και οι τιμές παρουσιάζουν μείωση 10% με 15% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Επίσης κίνηση υπάρχει και σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα όπου ο κόσμος σπεύδει να παραλάβει τις click away παραγγελίες του.

Η κίνηση σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, στη Βαρβάκειο αγορά

Μάλιστα χθες δημιουργήθηκαν ουρές έξω από μεγάλο πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του protothema.gr, αφού οι περισσότεροι έσπευσαν να πάρουν τα δώρα που είχαν παραγγείλει ηλεκτρονικά. Την ίδια στιγμή οι έλεγχοι της αστυνομίας συνεχίζονται με μπλόκα σε πολλά σημεία της πόλης.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει το αναγκαίο sms στο 13033 για τη μετακίνησή τους προκειμένου να κάνουν τα τελευταία ψώνια για το χριστουγεννιατικό τραπέζι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By