Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Μεταναστευτικό, Φάμελλος: Επικοινωνιακό σόου όσα γίνονται στα σύνορα

Ως «επικοινωνιακό σόου» που «χαϊδεύει την ακροδεξιά» χαρακτήρισε ο κ. Σωκράτης Φάμελλος την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα προκειμένου να αντιμετωπίσει την συντονισμένη και μαζική αποστολή μεταναστών απο το καθεστώς Ερντογάν.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου για καλλιέργεια κλίματος «εθνικού παροξυσμού» ενώ την ίδια στιγμή – όπως ειπε – δεν ζητείται απο την ΕΕ η επιβολή κυρώσεων προς την Τουρκία αλλά και η ενεργοποίηση προγράμματος διαμερισμού των βαρών.

«Ο κ. Μητσοτάκης στήνει σόου στον Εβρο για να ξεχαστεί η κατάσταση στα νησιά. Μπορεί να αποδείξει τον πατριωτισμό της η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Ας αφήσετε στην άκρη την επικοινωνιακή διαχείριση. Καλλιεργείτε κλίμα εθνικού παροξυσμού αλλά δεν ζητάτε σύγκληση ευρωπαϊκής επιτροπής και επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία. Η φύλαξη των συνόρων είναι αυτονόητη.

Υπονοείτε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν φύλασσε τα σύνορα και άφηνε να περνούν απο τον Εβρο;», αναρωτήθηκε ο κ. Φάμελλος για να προσθέσει «Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται τον ωμό εκβιασμό για επικοινωνιακούς λόγους και δεν αντιμετωπίζει τον εκβιασμό».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By