Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Μια Indian να την πιεις στο ποτήρι

Αμερικανική υπόθεση η μοναδική συνεργασία της Indian Motorcycles με την Jack Daniel’s.

Η Indian, αφού παρουσίασε την γκάμα των μοτοσικλετών του 2023, ξεκίνησε τώρα σταδιακά να μας δίνει τις ειδικές εκδόσεις σε διάφορα μοντέλα της. Η αμερικανική μάρκα φημίζεται για τις ειδικές της εκδόσεις που είναι αφιερωμένες είτε σε πρόσωπα, είτε σε εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται.

Η καινούρια συνεργασία της Indian είναι… μεθυστική καθώς ένωσε τις δυνάμεις της με την Jack Daniel’s για να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη Chief Bobber Dark Horse. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο εταιρείες καθώς εδώ και έξι χρόνια μας έχουν δώσει επτά μοναδικές μοτοσικλέτες.

Αυτήν τη φορά πήρε σειρά η Chief Bobber Dark Horse η οποία αντλεί σχεδιαστικά την έμπνευσή της από το θρυλικό ουίσκι No. 07 Tennessee. Ο χρωματισμός της μοτοσικλέτας είναι μαύρος με λευκές πινελιές και ένα μεγάλο λογότυπο της Jack Daniel’s δεσπόζει στο ρεζερβουάρ. Η σέλα είναι μονή με την θρυλική στάμπα Montana Silversmiths Badge, ενώ οι τροχοί είναι βαμμένοι με μαύρο και λευκό χρώμα στο κέντρο.

Ο κινητήρας της Chief είναι ο γνωστός Thunder Stroke 116 και το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό βαμμένα και αυτά σε μαύρο χρώμα. Η μοτοσικλέτα θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό μόλις 177 μονάδων με την τιμή να φτάνει τις 24.000 ευρώ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By