Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Mία Lamborghini για μόλις 14.500 ευρώ

H Lamborghini φημίζεται για τα πανάκριβα supercars της, τώρα όμως διευρύνει τις δραστηριότητές της κατασκευάζοντας πολυτελή ηλεκτρικά ποδήλατα σε συνεργασία με την νεοφυή ιταλική εταιρεία Italtechnology.

Ετσι, δίνει για πρώτη φορά στους φίλους της την ευκαιρία να αποκτήσουν μία ολοκαίνουρια Lamborghini στην τιμή περίπου των 14.500 ευρώ, με τη διαφορά ότι δεν πρόκειται για αυτοκίνητο αλλά για ένα δίκυκλο υψηλής τεχνολογίας.

Η επίσημη επισφράγιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών έγινε στην έδρα της Lamborghini, στο ιστορικό μουσείο της μάρκας στη Σάντα Αγκάτα Μπολονιέζε, ενώ για την εξέλιξη των ποδηλάτων έχουν απαιτηθεί πάνω από πέντε χρόνια. Γι αυτό και τα συγκεκριμένα ηλεκτρικά ποδήλατα θα εφοδιάζονται με τεχνολογικές καινοτομίες, οι οποίες έχουν κατοχυρωθεί με τέσσερις διεθνείς πατέντες, αν και οι κατασκευαστές τους δεν αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην αγορά θα κυκλοφορήσουν τα high-tech δίκυκλα σε δύο εκδοχές. Μία εκδοχή Mountain-Bike εκτός δρόμου και άλλη μία με έμφαση στις απόλυτες επιδόσεις και στην ταχύτητα στην άσφαλτο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Lamborghini, το σπορ ποδήλατο θα μπορεί να υπερβαίνει εύκολα τα ανώτατα όρια ταχύτητας των ιταλικών δρόμων.

Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο, με τις μπαταρίες των ποδηλάτων να φορτίζονται πλήρως σε τέσσερις ώρες και να προσφέρουν έως 145 χιλιόμετρα αυτονομία. Να σημειώσουμε, ότι τα καινοτόμα δίκυκλα θα μπορούν να παραγγελθούν οnline και από ένα επιλεγμένο δίκτυο εμπόρων στα χρώματα των αυτοκινήτων της Lamborghini και ότι στον εξοπλισμό τους θα περιλαμβάνεται στάνταρ ένα προηγμένο, ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα.

Λογικό, με τόσα χρήματα που κοστίζουν

(Visited 1 times, 1 visits today)
By