Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Μία ολοκαίνουργια Ferrari Roma θύμα ενός… ασανσέρ!

Πάνω από 250.000 δολάρια έγιναν κομμάτια και θρύψαλα όταν μία πανέμορφη Ferrari βρέθηκε στον πάτο ενός φρεατίου. Τι έφταιξε και κατέληξε σε αυτή την θέση;

Έχουμε συνηθίσει τα ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται αυτοκίνητα της Ferrari να σχετίζονται με υψηλές ταχύτητες ή με κάποια τρανταχτά οδηγικά λάθη.

Όμως αυτό εδώ που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι πρωτοφανές. Και ιδιαίτερα ντροπιαστικό για μία κούκλα των 250.000 δολαρίων.

Πρόκειται για μία Ferrari Roma η οποία είχε μια πολύ άσχημη ημέρα. Βρισκόταν στην αντιπροσωπεία της εταιρίας στο Palm Beach της Φλόριντα, όπου ένας υπάλληλος ανέλαβε να την ανεβάσει από το γκαράζ στην έκθεση.

Όμως για κάποιον λόγο ο μηχανισμός του ασανσέρ κατέρρευσε παρασέρνοντας μαζί του και το πολύτιμο φορτίο.

Η ασημένια Ferrari βρέθηκε σε μία πολύ άβολη θέση, να στηρίζεται όρθια στον πάτο του φρεατίου, έχοντας πάθει μάλιστα και σημαντικές ζημιές.

Τα συνεργεία που έσπευσαν να την βγάλουν από αυτή την άβολη θέση χρειάστηκαν πάνω από τέσσερις ώρες και ειδικά μηχανήματα.

Ενώ το παρών έδωσε και η πυροσβεστική, καθώς είχαν χυθεί καύσιμα και υπήρχε κίνδυνος ανά πάσα στιγμή η καταστροφή να γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

Όταν τελικά την ανέσυραν είδαν και το μέγεθος της ζημιάς. Ολόκληρο το πίσω μέρος ήταν κατεστραμένο, ενώ είχε στραπατσαριστεί και η οροφή.

Σε αυτή την κατάσταση δεν είναι σίγουρο αν συμφέρει τον dealer να προχωρήσει σε επισκευή. Και μάλλον η πανέμορφη Roma θα καταλήξει να πωληθεί ως ανταλλακτικά.

Τι κρίμα πάντως για μία Ferrari που έχει φτιαχτεί για να προσφέρει στιγμές χαράς και αδρεναλίνης με υψηλές ταχύτητες, να βρει τόσο άδοξο τέλος μέσα σε ένα φρεάτιο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By