Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Μια συλλογή NFTs συγκεντρώνει χρήματα για την Ουκρανία

Γραφιστικές εικόνες γυναικών που βιώνουν τη φρίκη του πολέμου, με συναισθήματα οργής και θλίψης, χαραγμένες στα πρόσωπά τους, ντυμένες με σύνολα εμπνευσμένα από αυθεντικές ουκρανικές ενδυμασίες, απεικονίζονται σε συλλογή NFTs, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την Ουκρανία.

Η συλλογή των NFTs έχει τίτλο “The Face of Solidarity” και ο σχεδιασμός τους έγινε σε συνεργασία με Ουκρανή digital artist, με έδρα το Κίεβο. Η εταιρεία επικοινωνίας των ADVENGERS, θέτει προς πώληση τα πρώτα 100 συλλεκτικά NFTs στο OpenSea. Κάθε μοναδικό NFT που πωλείται από τη συλλογή, αυξάνει τη συνολική προσφορά, τα κέρδη της οποίας θα γίνουν δωρεά στην Ουκρανία.

Ο Γιώργος Γκριτζάλας, συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας επικοινωνίας των ADVENGERS, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε συγκλονισμένοι μπροστά σε αυτό που συμβαίνει δίπλα μας. Το “The Face of Solidarity” είναι από τα σημαντικότερα έργα που έχουμε κάνει ως τώρα, καθώς εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το τι σημαίνει για εμάς “αξιοποίηση της τεχνολογίας για παραγωγή χρήσιμης επικοινωνίας”. Μιλάμε για NFTs που έχει πραγματικά νόημα να αποκτήσει κάποιος, όχι για να γίνει πλούσιος, αλλά για να προσφέρει ουσιαστικά».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By