Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μικ Τζάγκερ: Αυτά είναι τα τελευταία νέα για την υγεία του

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε ο Μικ Τζάγκερ όπως δήλωσαν φίλοι του 75χρονου τραγουδιστή στο Billboard.

Ο Μικ Τζάγκερ, ο φρόντμαν των θρυλικών Rolling Stones, υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά και αναρρώνει με την υγεία του να βρίσκεται σε «πολύ καλή» κατάσταση, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού.

Οι γιατροί κατάφεραν να βρουν πρόσβαση στη βαλβίδα μέσω της μηριαίας αρτηρίας και παρακολουθούν τον 75χρονο τραγουδιστή για τυχόν επιπλοκές, αναφέρει το Billboard σε ένα δημοσίευμα που επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές.

Οι εκπρόσωποι του Τζάγκερ δεν ανταποκρίθηκαν προς το παρόν στο αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters να σχολιάσουν σχετικά.

«Ξεκουράζεται και αναρρώνει», δήλωσαν φίλοι του γερόλυκου της ροκ.

Ωστόσο ο 75χρονος Τζάγκερ θα χρειαστεί αρκετό καιρό μέχρι να ανέβει ξανά στη σκηνή, καθώς οι γιατροί τού έχουν τονίσει ότι θα απαιτηθεί σημαντική ξεκούραση μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Σύμφωνα με το Billboard πάντως, η περιοδεία των Rolling Stones, που επρόκειτο να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά τον Ιούλιο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By