Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Μιλτιάδης Μαρινάκης: «Είχαμε 4 βαθμούς σε 8 παιχνίδια αλλά το γυρίσαμε»

Για την επίτευξη του στόχου της ανόδου της Νότιγχαμ στην Premier League αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο στόχος δεν είναι άλλος από την δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας.

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα «goal.com» μίλησε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης.

Σε αυτές ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης στον Ολυμπιακό, αλλά και στην αγγλική ομάδα μίλησε για το κακό ξεκίνημα που είχε η Νότιγχαμ, την επίτευξη του στόχου της ανόδου αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια που υπάρχουν για αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φέραμε έναν προπονητή μετά από έξι ήττες στα πρώτα οκτώ παιχνίδια της σεζόν. Είχαμε μόλις τέσσερις βαθμούς. Είναι όμορφο γιατί πήραμε την πρώτη μας νίκη κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτό που νιώθω είναι απίστευτο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Στιβ Κούπερ που ήρθε εδώ και άλλαξε την ομάδα, τα πάντα στην ομάδα. Πιστεύουμε ότι έκανε απίστευτη δουλειά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες μας που οδήγησαν τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε αυτό το μεγάλο επίτευγμα, είχαν καλύτερη απόδοση αυτή τη σεζόν.

Μετά από ένα τόσο κακό ξεκίνημα έκαναν ένα θαύμα. Ο πατέρας μου ήταν πάντα εκεί υποστηρίζοντας την ομάδα, κάνει ό,τι θέλει ο προπονητής, έχουμε υπέροχους οπαδούς. Γενικά νομίζω ότι αυτό είναι το θαύμα του Στιβ. Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα και το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Θέλουμε να επενδύσουμε και να αγοράσουμε παίκτες για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί να τους ανταγωνιστεί όλους στην Αγγλία».

By