Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

MINI Paceman Adventure Concept

Η MINI ανακοίνωσε και επίσημα το Paceman Adventure Concept.

mini-paceman-adventure-00-1Δημιουργία μιας ομάδας μαθητευόμενων εργαζόμενων και εκπαιδευτών της MINI, το πρωτότυπο Paceman pickup, βασίζεται πάνω στο προ-facelift Paceman Cooper S, είναι βαμμένο σε πράσινο μεταλλικό χρώμα με τις εργασίες για την μετατροπή του να διαρκούν μήνες.

Κατά τη διάρκεια αυτών, το MINI έχασε την οροφή του και τα πίσω καθίσματα, ενώ το αμάξωμα του έχει ενισχυθεί για να αντέξει τις επιπλέον πιέσεις που συνεπάγεται η τροποποίηση της οροφής. Για να ολοκληρώσουν το look, οι μαθητευόμενοι τοποθέτησαν νέα, εκτός δρόμου ελαστικά, την ρεζέρβα στην οροφή και κάποια επιπλέον φώτα.

Μηχανικά φορά τον turbo 1.600αρη κινητήρα απόδοσης 184 ίππων με 260 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου. Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο bucket καθίσματα με την βρετανική εταιρία να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν ούτε καν σκέψεις ώστε το μοντέλο να περάσει στη παραγωγή.

mini-paceman-adventure-07-1 mini-paceman-adventure-20-1 mini-paceman-adventure-22-1 mini-paceman-adventure-43-1 mini-paceman-adventure-67-1 mini-paceman-adventure-88-1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By