Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Μήνυση για τους βανδαλισμους στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο Καλαφάτης

Τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα κρεσέντο ανομίας, παραβατικών συμπεριφορών και αξιόποινων πράξεων και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός

kalafatisA

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τους βανδαλισμούς στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο Σταύρος Καλαφάτης.

Όπως αναφέρει το THESTIVAL, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, υπέβαλε τη μήνυση μετά την επίθεση που δέχθηκε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης από αναρχικούς που συμμετέχουν στο «No Border Camp».

«Τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα κρεσέντο ανομίας, παραβατικών συμπεριφορών και αξιόποινων πράξεων και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Πριν από δύο μέρες σε παράθεση που κάναμε με άλλους συναδέλφους βουλευτές στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη είχαμε τη διαβεβαίωση από την πλευρά του ότι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με το No Border Camp είναι απολύτως ελεγχόμενη», δήλωσε ο Σταύρος Καλαφάτης προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: «Δεν πέρασαν μονάχα 24 ώρες για να διαψευστεί ο κ. Υπουργός. Εκτός από τον υφυπουργό και την κυβέρνηση που είναι εκκωφαντικά απούσα, έχει περιοριστεί στον ρόλο του παρατηρητή θα ήθελα να επισημάνω ότι και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αρκέστηκε μόνο στα λόγια».

Tη μήνυση ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατέθεσαν εκτός από τον κ. Καλαφάτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Εφραίμ Κυριζίδης, Σωκράτης Δημητριάδης, Γκιουλέκα Σωτηρία, Δημήτρης Κούβελας, Στέφανος Γωγάκος, Ευστάθιος Παντελίδης και Δημήτρης Ράπτης.

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)