Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Μήνυση Κεδίκογλου για το ψεύτικο SMS

«Καταδικάζω απερίφραστα το γεγονός»

FOSPHOTOSAlexandros Katsis
FOSPHOTOS Alexandros Katsis

Ένα sms που εστάλη μαζικά με φερόμενο αποστολέα τη Νέα Δημοκρατία, στην Εύβοια, προέτρεπε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον Σίμο Κεδίκογλου. Ο ίδιος με δήλωσή του απαντά:

«Αργά χθες το βράδυ, μόλις την παραμονή των εκλογών, ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων φίλοι και συνεργάτες μου, έλαβαν στο κινητό τους τηλέφωνο μήνυμα SMS, σύμφωνα με το οποίο το ίδιο -υποτίθεται – το κόμμα τους ζήτησε να στηρίξουν αποκλειστικά εμένα στην εκλογική περιφέρεια της Εύβοιας, κάτι απολύτως ψευδές», σχολίασε ο υποψήφιος Βουλευτής και συνέχισε:

«Καταδικάζω απερίφραστα το γεγονός, μαζί με τους συνυποψηφίους μου. Δυστυχώς, με τέτοια θλιβερά φαινόμενα κάποιοι επιχειρούν τη ύστατη ώρα να διχάσουν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και να δημιουργήσουν ρήγμα στις σχέσεις των συνυποψήφιων βουλευτών της παράταξής μας. Δεν θα τους περάσει».

«Επικοινώνησα ήδη με τον Γραμματέα του κόμματος, κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, και θα υπάρξει επίσημη διάψευση του μηνύματος. Παράλληλα, έχω ήδη δώσει άμεση εντολή στο δικηγόρο μου για την υποβολή μήνυσης», συμπλήρωσε.

By