Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι στα Χανιά – Κάποιοι γλεντούσαν χθες στους δρόμους

Ήχησαν λίγο μετά τις 2 και μισή το μεσημέρι τα κινητά των πολιτών στα Χανιά καθώς έφτασε σε αυτούς μήνυμα από το 112 και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Το μήνυμα έφθασε στα κινητά των πολιτών στις 14:36 και ανέφερε: ”Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς.”

Δείτε το μήνυμα που έφτασε στα κινητά των πολιτών:

Από νωρίς το πρωί κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιούσαν ελέγχους σε πολλά σημεία της πόλης, ενημερώνοντας τους πολίτες για την υποχρέωση τους να φορούν μάσκα κάνοντας παράλληλα συστάσεις σε όσους δεν φορούσαν μάσκα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από το πρωί οι έλεγχοι είναι εντατικοί και η εικόνα που υπάρχει είναι ότι οι πολίτες πειθαρχούν στα νέα μέτρα.

Με ανακοινώσεις τους σωματεία και φορείς που είχαν προγραμματίσει εκδηλώσεις έκαναν γνωστό ότι αυτές αναβάλλονται, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε η λαϊκή αγορά της Τρίτης στην περιοχή του Κουμπέ.

Όμως, σύμφωνα με το OPEN δεν συμμορφώθηκαν όλοι. Όπως θα δείτε κάποιοι έστησαν γλέντι χθες το βράδυ στους δρόμους των Χανίων αψηφώντας τον κίνδυνο…

Κεραμέως: Γιατροί θα ενημερώνουν τους μαθητές στα σχολεία για την χρήση μάσκας
Το live ξεμάτιασμα και το… φαγητό στη φωτιά: Ευτράπελα στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Που θα χτυπήσουν τα ακραία φαινόμενα

(Visited 1 times, 1 visits today)
By