Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Μήνυση κατά της Ίντερ κατέθεσε ο Μάουρο Ικάρντι

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Αργεντίνου φορ με τους Νερατζούρι, αφού κινήθηκε νομικά κατά του ιταλικού κλαμπ.

Από το βράδυ της Πέμπτης υπήρχαν ρεπορτάζ στην Ιταλία, σύμφωνα με τα οποία η Ιντερ σκεφτόταν να προτείνει στον Μάουρο Ικάρντι την επέκταση του συμβολαίου του (λήγει το 2021) ως το 2022 και την παραχώρηση του ακόμη και με τη μορφή δανεισμού, με λίγα λεφτά, σε ομάδα του εξωτερικού (Μονακό ή Ατλέτικο Μαδρίτης).

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, ο Μπέπε Μαρότα δήλωνε ότι «είμαι αισιόδοξος πως μέχρι τη Δευτέρα θα έχει βρεθεί η λύση σε αυτό το θέμα».

Λίγες ώρες μετά, όμως, όλα ανατρέπονται, αφού ο Αργεντινός φορ αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του κλαμπ! Συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός της Ιντερ ζητάει μέσω μήνυσης την άμεση επιστροφή του στις προπονήσεις με την ομάδα, δηλαδή να υπολογίζεται κανονικά από τον Αντόνιο Κόντε, συν 1,5 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για τον αποκλεισμό του τους τελευταίους μήνες.

Το θέμα έχει ενδιαφέρον, αφού -βάσει νόμου- η Ιντερ κινδυνεύει να χάσει ως ελεύθερο τον Ικάρντι, όπως στο παρελθόν η Λάτσιο τον Γκόραν Πάντεφ, αν δεν τον βάλει να παίξει σε ένα συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών, με δεδομένο ότι ο παίκτης έμεινε εκτός προετοιμασίας με απόφαση του κλαμπ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By