Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Μητροπολίτης Μαντινείας: Ο Θεός να συγχωρέσει τους «ανώμαλους» και «άρρωστους» ομοφυλόφιλους

«Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας»

mitropolitis

«Ανώμαλους» και «άρρωστους» χαρακτήρισε τους ομοφυλόφιλους ακόμη ένας εκπρόσωπος της εκκλησίας, αυτή την φορά ο Μητροπολίτης Μαντινείας, κληθείς να σχολιάσει την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας», είπε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, σε δηλώσεις του.

Ακόμη πρόσθεσε: «Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως, ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται» υποστήριξε και επανέλαβε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι «άρρωστοι» και ότι θα πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους.

Τέλος ερωτηθείς αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στους κόλπους της εκκλησίας είπε ότι δεν ξέρει αλλά, αν υπάρχουν, πρέπει να τους απομακρύνουν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By