Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Μητρόπουλος: Με Βαρουφάκη και Ζωή συζητάμε για κόμμα

«Θα πάρουμε πρωτοβουλίες και τις επόμενες ημέρες, θα συνυπάρξουμε με άλλες πρωτοβουλίες για να κάνουμε ένα αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο» δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος στο Star.

mitropoulos800_111213

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «μιλάμε, συζητάμε, σε κάποια συμφωνούμε και σε κάποια χρειάζεται να λειάνουμε κάποιες θέσεις» με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Μητρόπουλος ανέφερε ότι το μνημόνιο, όπως το πλάσαραν οι δανειστές, θα ξεζουμίσει τους Έλληνες, συμπληρώνοντας ότι «θα πάρουμε πρωτοβουλίες και στις προσεχείς ημέρες θα συνυπάρξουμε με άλλες πρωτοβουλίες για να κάνουμε ένα αντιμνημονιακό πατριωτικό μέτωπο», το οποίο θα είναι «έξω και πέρα από το μνημονιακό τόξο».

Θα προτείνουμε περήφανη πατριωτική διαπραγμάτευση με όλα ανοιχτά, αν δεν πετύχουμε, πατριωτική έξοδο από την κρίση» επεσήμανε ο κ. Μητρόπουλος, ενώ έκανε λόγο για επιδίωξη συζήτησης και με το ΚΚΕ.

Σε ερώτηση για το πότε θα ανακοινωθεί, απάντησε:

«Τις προσεχείς εβδομάδες. Είμαστε υπό συζήτηση. Είμαστε σε δημιουργικές συζητήσεις, κοιτάμε τι υπάρχει διαθέσιμο. Δεν πρέπει να εφαρμοστεί αυτό που οι δανειστές πλάσαραν σε δικούς μας πολιτικούς, που ήταν ανέτοιμοι να δώσουν μια υπερβατική λύση».

(Visited 1 times, 1 visits today)