Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Μητσοτάκης: «Η χώρα οδηγείται σε διαρκή ύφεση και αδιέξοδα»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επενδύουν σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο

mitsotakis

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για μια ακολουθούμενη πολιτική που στραγγαλίζει την οικονομία και φτωχοποιεί του Έλληνες, επαναλαμβάνοντας ότι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επενδύουν σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε ημέρα ντροπής για τη χώρα και το ίδιο το Κοινοβούλιο, τη χθεσινή, καθώς «η πλειοψηφία που αποτελείται από τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αποφάσισε ένα πακέτο πολύ σκληρών μέτρων που οδηγούν τη χώρα σε διαρκή ύφεση και αδιέξοδα».

Μιλώντας σε εκδήλωση του τομέα κοινωνικής αλληλεγγύης της ΝΔ,ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Η διάλυση της μεσαίας τάξης καταστρέφει κάθε ελπίδα ανθρώπινης ζωής και για τους πιο αδύναμους. Θα αυξηθούν οι συνάνθρωποί μας που θα περιέλθουν σε αδυναμία να ανταποκριθούν και στα στοιχειώδη της ανθρώπινης διαβίωσης» πρόσθεσε.

Για το κυβερνητικό πρόγραμμα που επεξεργάζεται η Νέα Δημοκρατία στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, ανέφερε ότι θα περιλαμβάνονται πολιτικές καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, ολοκληρωμένη εφαρμογή της πολιτικής του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και προώθηση ενεργητικών προνοιακών πολιτικών.

«Προτείνουμε στους Έλληνες τη Συμφωνία της Αλήθειας», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By