Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση να κάνει σε κάτι επιτέλους το σωστό

Ακραίο σημείο φαυλότητας η παραμονή στο Δημόσιο υπαλλήλων με πλαστά πτυχία

mitsotakis

Την ελπίδα ότι η κυβέρνηση δεν θα φτάσει «στο ακραίο σημείο φαυλότητας να επιτρέψει με οποιονδήποτε τρόπο σε υπαλλήλους με παράνομους τίτλους σπουδών να παραμείνουν στο Δημόσιο», εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Προκαλούν τους νέους ανθρώπους, που αγωνίζονται να σπουδάσουν για να αποκτήσουν, με το σπαθί τους, μια θέση στην αγορά εργασίας.

Προκαλούν τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που πέτυχαν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και παραμένουν αδιόριστοι.

Προκαλούν και προσβάλλουν τους φορολογούμενους πολίτες, που απαιτούν αξιοκρατία και διαφάνεια στο Δημόσιο, το οποίο πληρώνουν για να λειτουργεί», σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης στη δήλωσή του, στην οποία νοιάζεται προσωπικά για την υπόθεση καθώς ως υπουργός αγωνίστηκε «να μπει ένα τέλος στο καθεστώς ανομίας που κυριαρχούσε».

«Θέλουμε να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα με αξιοκρατία», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, που καλεί την κυβέρνηση «να κάνει, επιτέλους, σε κάτι το σωστό».

Σύμφωνα με τον αρχηγό της ΝΔ, «αποτέλεσμα της δουλειάς μας ήταν να αναδειχθεί το θέμα των 2.000 τίτλων σπουδών “υποτιθεμένων” αριστούχων, πολλοί εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για διορισμό στο Δημόσιο. Θέλουμε να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα με αξιοκρατία.

«Οι πολίτες απαιτούν και μαζί τους απαιτώ από την Κυβέρνηση να κάνει, επιτέλους, σε κάτι, το σωστό», κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.