Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Μητσοτάκης: Οι λαϊκιστες χάνουν και καταφεύγουν σε καθεστωτισμό

Μεγάλη αναταραχή τέλεια κατάσταση είπε ο Μάο και αναπαρήγαγε ο κ. Τσίπρας χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή

mitsotakis

Να ενώσουμε τις δυνάμεις και να ακυρώσουμε τις μεθοδεύσεις και τους τακτικισμούς της κυβέρνησης για ακυβερνησία, τόνισε από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριακός Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για δόλια απλή αναλογική και δόλια διαπραγμάτευση που έκανε ένας ανεύθυνος δημαγωγός παίζοντας την τύχη της χώρας στα ζάρια

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα εναντίον του πρωθυπουργού, που πρότεινε, ψήφισε και εφαρμόζει ήδη μέτρα υπερφορολόγησης και περικοπής μισθών και συντάξεων ύψους άνω των 9 δις ευρώ, μετρά που κανείς δεν υποχρέωσε την κυβέρνηση να πάρει. Μέτρα που τα πήρε από ιδεοληψία και ανικανότητα. Μέτρα που στεγνώνουν την αγορά, συμβάλουν στην αφαίμαξη των φορολογουμένων και πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα.

Παράλληλα επανέλαβε την πρόταση του για εξεταστική επιτροπή για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και με πάσα λεπτομέρεια  για το πως φτάσαμε σε τρίτο μνημόνιο με κλειστές τράπεζες και ποιο ήταν το πραγματικό σχέδιο της κυβέρνησης εκείνη την περίοδο.