Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Μητσοτάκης: Μειώνουμε τους φόρους, δημιουργούμε νέες καλύτερες θέσεις εργασίας

Τη συνέπεια στις δεσμεύσεις της κυβέρνησης υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, από την 1η Ιανουαρίου ισχύει μία ακόμη δέσμη μέτρων που μειώνουν τους φόρους και ενισχύουν το εισόδημα» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις οικονομικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός οι δεσμεύσεις που γίνονται πράξη από την 1η Ιανουαρίου 2022, μειώνουν τους φόρους, ενισχύουν το εισόδημα, δημιουργούν νέες καλύτερες θέσεις εργασίας, στηρίζουν τη δημόσια παιδεία και υγεία, τους πιο αδύναμους και τους νέους. Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός ο στόχος είναι να δημιουργηθούν νέες καλύτερες θέσεις εργασίας.

«Οι επιχειρήσεις να γίνουν πιο παραγωγικές. Να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα, ώστε να στηρίξουμε τη δημόσια παιδεία και υγεία. Η αναδιανομή υπέρ των αδυνάμων να γίνει ακόμη πιο γενναία. Και ειδικά οι νέοι μας να έχουν μια καλύτερη ζωή. Το είπαμε, το κάνουμε και το 2022!» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By