Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μουλόπουλος: Οι τρεις πιθανοί επενδυτές για τον ΔΟΛ, είναι Μπόμπολας, Ιβάν και Μάρης

Ο Βασίλης Μουλόπουλος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Αυγή, κατονομάζει τους υποψήφιους επενδυτές για τον ΔΟΛ.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Μουλόπουλος, μετά από σχετική ερώτηση απαντά: «Έχουν ακουστεί πολλά, δεν ξέρω τι ισχύει. Ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμα περισσότερο. Και ο Δ. Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια».

Παράλληλα σε συνέχεια της πρόσκλησης διακομματικής λύσης που απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή ο κ. Μουλοπουλος καλεί στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ να βοηθήσουν: «Εάν υπάρχουν ενδοιασμοί, ας έρθουν να βοηθήσουν. Ένα στέλεχος από το ΠΑΣΟΚ, ένα από τη Νέα Δημοκρατία, τους περιμένω».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για το ΔΟΛ πρέπει να υπάρξει πολιτική συμφωνία, συμφωνία όλων των κομμάτων».

«Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να μπορέσει να ξεπαγώσει ένας λογαριασμός, στον οποίο θα μπαίνουν τα έσοδα από τις πωλήσεις, από το πρακτορείο διανομής. Σε πρώτη φάση, και έως ότου βρεθεί επενδυτής, ο λογαριασμός αυτός θα βοηθήσει ώστε να αποζημιώνονται οι εργαζόμενοι και να μην κλείσουν τα έντυπα, τα οποία καιροφυλακτούν κάποιοι σαν κοράκια να τα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί», συνέχισε ο κ. Μουλόπουλος, επαναφέροντας πρόταση που είχε διατυπωθεί, όπως γράφει η Αυγή, προ ημερών από τον διευθυντή του Βήματος, Αντώνη Καρακούση.

Επίσης, ο δημοσιογράφος, ανέφερε: «καμία συμφωνία, ήταν δική μου προσωπική επιλογή, μετά από πρόσκληση του Ψυχάρη».

«Δεν πηγαίνω ως οικονομικός διευθυντής στον ΔΟΛ. Θα έχω τον συντονισμό του δημοσιογραφικού, αυτό θα κάνω για όσο χρειαστεί. Και είναι αμφίβολο εάν θα παραμείνω όταν αναλάβει ο νέος ιδιοκτήτης, έχει το δικαίωμα να μην με κρατήσει», συμπλήρωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος.

Τέλος, κατέληξε: «οι αρθρογράφοι και όλοι μπορούν να έχουν τη γνώμη τους, όμως πρέπει να είναι τεκμηριωμένη. Και γνώμη δεν έχουν μόνο αυτοί, κι άλλοι μπορεί να έχουν γνώμη. Τους ξέρω και με ξέρουνε».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By