Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

«Μουρίνιο καλεί Παπασταθόπουλο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Κicker, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους δελεάζουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, κάτι που κάνει την Μπορούσια Ντόρτμουντ να του ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης!

Όλη η καλή ευρωπαϊκή κοιινωνία φαίνεται πως πέφτει στα πόδια του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος μετά από 7 συνεχόμενα χρόνια στην Γερμανία εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει λημέρια.

H Corriere Dello Sport έγραψε την Τετάρτη ότι ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους, αφού ο Μάσιμο Αλέγκρι εκτιμά πολύ τα προσόντα του Καλαματιανού αμυντικού, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ξανά στην Μίλαν.

Μόνο που το Kicker φέρνει έναν ακόμα ευρωπαϊκό κολοσσό στα πόδια του Παπασταθόπουλου, αφού αναφέρει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Σωκράτη και κινείται για την απόκτηση του!

Την ίδια στιγμή, η Μπορούσια Ντόρτμουντ που τρέμει στο ενδεχόμενο να χάσει τον πιο ποιοτικό της αμυντικό, ετοιμάζει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του Σωκράτη, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019, θέλοντας να τον «δέσει» για αρκετά χρόνια στην Βεστφαλία, κάτι που έγινε πρόσφατα και με του Ρόις, Πίστσεκ.

Μόνο που τα πράγματα αυτή τη φορά θα είναι λιγάκι πιο δύσκολα, αφού οι μνηστήρες που πολιορκούν τον Παπασταθόπουλο είναι αρκετοί, αλλά και πολύ πιο λαμπεροί από την Μπορούσια Ντόρτμουντ…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By