Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Μπάγεβιτς: «Λατρεύτηκα από τους οπαδούς της ΑΕΚ»

Έκανε λόγο για άσβεστη αγάπη! Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για την σχέση που είχε ως ποδοσφαιριστής με την κόσμο της ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «novilist.hr», ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στάθηκε στην αγάπη που έλαβε από τους οπαδούς της ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής, ενώ σχολίασε και στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας με την πανδημία του κορονοϊού.

«Οι οπαδοί είναι φανατικοί, ζουν για την ομάδα τους, με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, είναι το κάτι άλλο. Βιώνεις πολλές εμπειρίες, διαφορετικές όταν τα πράγματα πάνε καλά και όταν πάνε άσχημα. Εγώ γνώρισα λατρεία από τους οπαδούς της ΑΕΚ, μία άσβεστη αγάπη.

Αυτή την αγάπη που ένιωσα ως παίκτης, έπρεπε να τη δικαιώσω και όταν ανέλαβα προπονητής. Όμως στάθηκα τυχερός, γιατί από τον πρώτο χρόνο που πήγα στην ΑΕΚ, είχαμε πάρει τίτλο. Είχαμε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο 72χρονος Μπάγεβιτς, προτού σχολιάσει το θέμα της υγειονομικής κρίσης με τον COVID-19.

«Αυτό που συμβαίνει έχει καταστρέψει πολλά πράγματα, όχι μόνο για μένα, για όλο τον κόσμο. Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ ακόμα. Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, είμαι διαρκώς στο σπίτι.

Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει, να μαζευόμαστε και να γιορτάζουμε. Δεν έχεις καν την όρεξη να γιορτάσεις, όταν πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι κάθε μέρα και δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο. Φοβάσαι για τον εαυτό σου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By