Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Μπακογιάννη: Δεν εξισώνεις το οικονομικό έγκλημα με τον Κουφοντίνα

Πάρα πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το ζήτημα της αλλαγής του ποινικού κώδικα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρώην υπουργός μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε πως η ανεξάρτητη επιτροπή έκανε εξαιρετική δουλειά εξηγώντας πως ένα σημαντικό κομμάτι έγινε επί υπουργίας Χαράλαμπου Αθανασίου.

«Έκανε εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι του οικονομικού εγκλήματος. Η αντίρρηση μας είναι ότι την τελευταία φορά μπήκε η πινελιά του ΣΥΡΙΖΑ, για παράδειγμα η μολότοφ» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και διερωτήθηκε: «Εγώ έχω στην κατοχή μου 10 μολότοφ. Τι θα τις κάνω; Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουμε με αυτά».

«Το οικονομικό έγκλημα σε κανένα μέρος του κόσμου δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Κουφοντίνα» είπε σε άλλο σημείο εξηγώντας πως «δεν μπορείς να έχεις π.χ. τον Κουφοντίνα να βγαίνει με 11 φορές ισόβια στα 25 χρόνια και να καταδικάζεις την καθαρίστρια σε 20 χρόνια».

Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει έμπρακτα την βία λέγοντας πως «δεν μπορεί να επιβραβεύει με τον τίτλο του υποψηφίου ευρωβουλευτή κάποιον ο οποίος τάσσεται υπέρ της βίας» αναφερόμενη στην περίπτωση της κ. Λοΐζου.

Για την δήλωση Κυρίτση είπε πως ζήτησε συγγνώμη διότι «σηκώθηκαν και οι πέτρες» ενώ τον κατηγόρησε ότι δεν έλαβε υπόψη του τους νεαρούς αστυνομικούς που ρισκάρουν την ζωή τους και καίγονται.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By