Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έχει προτάσεις ακόμη κι από το Netflix για ταινία με θέμα τη ζωή του

Έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει εταιρείες παραγωγής, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, για να κάνουν ταινία ή ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Όχι μια και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη. Φυσικά πρέπει να είναι με την συναίνεση του εντολέα μου, αν θέλουν να γίνει πραγματικά κάτι αξιόλογο. Εξέφρασαν επιθυμία για παραχώρηση δικαιωμάτων σε κάτι έτοιμο ή για να τους δοθούν πληροφορίες παραπάνω από αυτές που είναι γνωστές», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης ερωτήθηκε για το εάν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μιλήσει δημόσια για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς. «Όταν νιώσει την ανάγκη να μιλήσει θα το κάνει», απάντησε.

Την ίδια ώρα, διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του Εφετείου να συνεχίσει τη δίκη, παρότι ο πιλότος έχει δηλώσει παραίτηση, ενώ διευκρίνισε, παραμένει πληρεξούσιος δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για όλες τις διαδικασίες και τις υποθέσεις του.

By