Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει, είμαστε στην αγορά για παίκτη»

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας χωρίς βασικούς παίκτες όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και λογικά και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφερόμενος στα προβλήματα της ομάδας του, τόνισε αρχικά για το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη: «Δύσκολο είναι κάθε παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει με το ότι χάσαμε χθες. Το μομέντουμ δεν είναι καλό για εμάς.

Χάσαμε και παίκτες χθες, εκτός από το ματς. Χάσαμε τους δύο βασικούς γκαρντ που δίνουν δημιουργία, εκτέλεση και ηγεσία. Είναι πολύ δυσκολό για τα άπειρα παιδιά να καλύψουν αυτό το πράγμα. Υπάρχει μια λειψανδρία σ’ εμάς και σε αυτό το επίπεδο ο αντίπαλος πάντα το αναδεικνύει».

Ενώ γι τον Γιώργο Πρίντεζη, απάντησε: «Ο πόνος, όταν είναι έντονος, δεν σου επιτρέπει να παίξεις. Δεν είμαι αισιόδοξος, δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει. Δεν έχει προπονηθεί καν. Όπως δεν θα παίξουν και οι Σπανούλης, Ρότσεστι και Χαραλαμπόπουλος.

Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να στεναχωριόμαστε για πράγματα που μπορούμε να κοντρολάρουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε το αγωνιστικό κομμάτι, αν και είναι δύσκολο με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί».

Αναφορικά με το αν θα δώσει ο Ολυμπιακός και σε άλλα παιδιά χρόνο συμμετοχής, όπως με τον Νικολαΐδη στο Κάουνας, είπε: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι μια ομάδα που πρέπει να δίνει πνοή, αλλά πρέπει να κερδίζει.

Οι απαιτήσεις σε έναν τέτοιο σύλλογο είναι να παίρνει παίκτες που να βοηθούν την ομάδα να κερδίζει. Πρέπει να κάνουμε μια ομάδα που θα κερδίζει. Στην ομάδα που κερδίζει, όλοι βελτιώνονται. Αν με ρωτάτε για τους Έλληνες παίκτες, ο Χαραλαμπόπουλος ακολούθησε ένα πρόγραμμα δυο τριών εβδομάδων για να πιάσει το ρυθμό της ομάδας.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εξέλιξή του. Δυστυχώς όμως τραυματίστηκε. Ο Κόνιαρης λόγω των συνθηκών παίζει περισσότερο από όσο έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Αν υπάρχει Έλληνας παίκτης που μπορεί να αποτελέσει μέρος του κορμού, θα τον βοηθήσουμε. Αλλά ο καθένας πρέπει να βοηθά τον εαυτό του».

Τέλος για το αν ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά δήλωσε: «Τώρα είμαστε ακόμη περισσότερο στην αγορά. Υπάρχουν κάποιες εξελίξεις όμως. Υπάρχει η διοργάνωση του Κυπέλλου σε πολλές χωρές και σε αγορές που πιθανά θα μπορούσαμε να κοιτάμε παίκτες με συμβόλαιο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By