Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Μπέκαμ για Κόμπι Μπράιαντ: Η κληρονομιά του θα συνεχιστεί

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον θρύλο του μπάσκετ, γράφοντας στα social media:

«Μου πήρε ώρες να βρω να γράψω και ακόμα οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν πως αισθάνομα για τον τραγικό χαμό του Κόμπι. Ήταν εξαιρετικός αθλητής, σύζυγος, πατέρας και φίλος. Είναι δύσκολο να τα γράφω αυτά, αλλά είναι εξίσου σπαρακτικό το γεγονός πως χάσαμε κι ένα εξαιρετικό παιδί, την όμορφη και ταλαντούχα Τζιάνα.

Η αφοσίωση που επέδειξε ο Κόμπι στο άθλημα είναι τέτοια από την οποία αξίζει να εμπνευστεί κανείς. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε με πόνο και επέστρεψε για να τελειώσει το ματς, με ενέπνευσε να γίνω καλύτερος.

Ορισμένες φορές πηγαίνω απλά στα παιχνίδια και όταν το ρολόι είχε μονάχα 2 λεπτά ν” απομένουν, ήξερα ότι θα βλέπαμε κάτι τρομερό. Ο Κόμπι πάντοτε μιλούσε για τη Βανέσα και τα όμορφα κορίτσια του για τα οποία ήταν περήφανος.

Ο Κόμπι είχε πάθος με την οικογένειά του και το μπάσκετ. Προοριζόταν να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές αγοριών και κοριτσιών να αγαπήσουν το μπάσκετ όπως εκείνος. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει… Οι ευχές εμού και της οικογένειάς μου πηγαίνουν στη Βανέσα και τα κορίτσια, την μπασκετική οικογένεια του Κόμπι και φυσικά στις οικογένειες όλων όσων χάθηκαν τραγικά χθες…».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By