Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Μπεργκ: Θα τους ξανακερδίσουμε

Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τους πάντες. Το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε

berg-thema

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν αμφιβάλλει για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει ακράδαντα πως η ομάδα του έχει όλες τις δυνατότητες για να νικήσει τον Ολυμπιακό το Σάββατο στη Λεωφόρο.

Μιλώντας στην «Πράσινη», ο Σουηδός φορ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει ψύχραιμα και έξυπνα για να φτάσει στο στόχο.

Αναλυτικά, ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για:

-το αν θεωρεί ικανό τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής: «Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τους πάντες. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Να είμαστε ψύχραιμοι στη διάρκεια του αγώνα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μάχη μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τους έχουμε κερδίσει και θα τους ξανακερδίσουμε».

-το γεγονός ότι είχε το ντέρμπι στο μυαλό του παρά τα σημαντικά μπαράζ του Euro για τη Σουηδία: «Φυσικά το έχω στο μυαλό μου. Αυτό το παιχνίδι είναι στο μυαλό μου από τη στιγμή που τελείωσε εκείνο με τον Ατρόμητο. Είναι λογικό να συγκεντρώθηκα λίγο παραπάνω στα μπαράζ αυτές τις μέρες, αλλά ένα τέτοιο ντέρμπι δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό. Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο, για την ομάδα μας, για τον κόσμο μας, για όλους… Επιτέλους έφτασε η ώρα».

-την απουσία πολλών παικτών από την προετοιμασία λόγω διεθνών υποχρεώσεων: «Δεν είναι ιδανικό να ξεκινάς μια προσπάθεια και να δουλεύεις για αρκετές μέρες χωρίς κάποιους σημαντικούς παίκτες της ομάδας, αλλά σε ένα ντέρμπι παίζουν μεγαλύτερο ρόλο το πάθος και η καρδιά παρά η ποιότητα ποδοσφαιρικά. Ελπίζω να βγάλουμε αυτά τα στοιχεία στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν έχουμε το κατάλληλο πνεύμα, έχουμε όλες τις δυνατότητες να τους κερδίσουμε».

-το μήνυμά του στον κόσμο: «Δεν αμφιβάλλω πως θα δημιουργήσουν μια τρομερή ατμόσφαιρα. Είναι στο χέρι τους να μας βοηθήσουν, όπως αυτοί ξέρουν, για να φτάσουμε στα αποτελέσματα που θέλουμε».

(Visited 1 times, 1 visits today)