Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Μπλάζι για το διαζύγιο με τον Τότι: «Πάντα με ζήλευε, δεν με απάτησε πρώτη φορά με την Νοέμι»

Μετά από 17 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά οι «Μπέκαμ της Ιταλίας» αποφάσισαν το 2022 να χωρίσουν.

Ο πρώην αρχηγός της Ρόμα και μέλος της Εθνικής Ιταλίας που κέρδισε το Μουντιάλ του 2006, ο Φραντσέσκο Τότι, και η παρουσιάστρια και μοντέλο Ιλάρι Μπλάζι, λύνουν ακόμη τις διαφορές όσο αφορά την επιμέλεια των παιδιών και φυσικά την περιουσία τους στα δικαστήρια.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα είχε δηλώσει ότι είχε βρει μηνύματα στο κινητό της συζύγου του και ξεκαθάρισε ότι δεν απάτησε πρώτος ενώ την είχε κατηγορήσει ότι έκλεψε τα Rolex από το σπίτι τους!

Πλέον εκείνος συνεχίζει τη ζωή του με την Νοέμι Μπόκι και εκείνη με Γερμανό επιχειρηματία. Η Μπλάζι όλο αυτό το διάστημα δεν είχε μιλήσει δημόσια για το θέμα και αποφάσισε να το κάνει στην τηλεοπτική εκπομπή Verissimo.

Η Ιλάρι Μπλάζι μίλησε για τον ζηλιάρη Τότι και σημείωσε ότι η Νοέμι δεν ήταν η πρώτη με την οποία τον απάτησε αλλά δεν έχει αποδείξεις.

«Έχω διαβάσει και ακούσει απόψεις και απόψεις για το διαζύγιο. Πέρασα ενάμιση χρόνο παρατηρώντας και κατανοώντας τι είχε συμβεί. Τώρα αποφάσισα να μιλήσω. Να πω όσα έγιναν και την αλήθεια μου» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ο Φραντσέσκο πάντα με ζήλευε, η ζήλια του δεν ήταν κάτι καινούργιο. Είναι όμως ο πατέρας των παιδιών μου. Ίσως ήταν μπερδεμένος, φοβισμένος, ίσως ήταν μια εύκολη απόδραση για εκείνον όλο αυτό που έγινε».

Η Μπλάζι αποκάλυψε ότι της είχε ζητήσει να αφήσει την δουλειά της στην τηλεόραση και να αφοσιωθεί στα παιδιά. «Προσπάθησα κάθε μέσο για να σώσω αυτόν τον γάμο και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνει μια γυναίκα και μια μητέρα. Αλλά δεν λειτούργησε» δήλωσε στη συνέχεια και ρωτήθηκε για την Νοέμι Μπόκι και για το αν την είχε απατήσει ξανά: «Άλλες προδοσίες; Μάλλον ναι, αλλά δεν έχω αποδείξεις. Στην καρδιά μου, τώρα λέω ναι».

Το ντοκιμαντέρ του Netflix, το «Unico» αποκάλυψε ότι η Μπλάζι ήξερε καιρό για την σχέση του Τότι με την Νοέμι Μπόκι και για την οποία μάλιστα η παρουσιάστρια έβαλε και ιδιωτικό αστυνομικό για την ψάξει.

By