Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Mr Pengu: Επενδύει στον δικό της στόλο

Σχεδόν 150.000 euro επενδύει η Mr. Pengu σε van και σε μηχανάκια cargo τα οποία θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μr. Pengu, ανακοίνωσε ότι κάνενας οδηγός δεν θα έχει το δικό του όχημα και ότι αύτο είναι υποχρέωση της εταίρειας

Η επένδυση αυτή αποτελεί έκπληξη διότι καμία εταιρεία ακόμα στην Ελλάδα δεν έχει προχώρησει σε τέτοια κίνηση, η εταιρεία τονίζει ότι θέλει να αλλάξει τα δεδομένα του delivery στην χώρα μας και ειδικά των εργαζομένων στο κλάδο αυτόν.

Φαίνεται ότι η Mr. Pengu  εντυπωσιάστηκε από τoν τρόπο που οι διανομείς βλέπουν το επάγγελμα και θα προσπαθήσει να το εξελίξει για καλό τους.

Πλέον στο δρόμο θα βλέπουμε το λογότυπο της εταιρείας πάνω σε δικά της οχήματα και στο κάτω μέρος θα υπάρχει το μήνυμα “ delivery is changing”. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η εταιρεία αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για συντήρηση και κίνηση των οχημάτων, που μέχρι τώρα τα πλήρωνουν οι διανομείς από την τσέπη τους.

Όπως και να έχει, η προσπάθεια αυτή δείχνει ότι κάποιος κατάλαβε έστω και αργά, αυτό που φωνάζουν οι διανομείς όλα αυτά τα χρόνια.

Ίσως η Mr. Pengu να έχει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης αυτού του έργου, δηλαδή της αναβάθμισεις και της εξέλιξης του διανομέα.

Η εταιρεία θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By