Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Mr. Pengu: Μεγάλος χορηγός του Celebrity Street Festival

Η νέα πρωτότυπη start up εταιρεία που έχει μονοπωλήσει τον κόσμο του delivery ενώνει τις δυνάμεις της με το Steak house by Kiku για καλό σκοπό.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, άνθρωποι της τηλεόρασης πολύ αγαπημένα πρόσωπα στο κοινό, θα μαγειρεύουν ζωντανά μαζί με τον chef και συνιδιοκτήτη Alsi Sinanaj και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πρωτότυπες street food γεύσεις από τα χεράκια τους.

Το φαγητό δεν θα κοστίζει πάνω από 5 ευρώ κι όλα τα έσοδα θα διατίθενται στο Ίδρυμα Ελπίδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο.

Το πρωτότυπο αυτό φεστιβάλ ξεκινάει την Πέμπτη 14/11 με τον αγαπημένο ράπερ Madclip από τις 19:00 το απόγευμα και συνεχίζει την Κυριακή 17/11 με την Μελίνα Ασλανίδου από τις 15:00 το μεσημέρι.

«Το Mr. Pengu θα αναλάβει όλα τα έξοδα του celebrity street food festival έτσι ώστε να μπορέσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά του Συλλόγου Φίλων με καρκίνο Ελπίδα. Γιατί τα παιδιά είναι η ελπίδα αυτού του κόσμου και επιβάλλεται να μπορούν να χαμογελούν», μας είπε ο υπεύθυνος μαρκετινγκ Mr. Pengu.

Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By