Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Mr. Pengu: Οτιδήποτε θέλεις, όποτε θέλεις

Ο Mr. Pengu, είναι μια εφαρμογή παραλαβής κατά παραγγελία που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να λαμβάνουν ή να αποστέλλουν προϊόντα σε λιγότερο από 30 min. , είναι ήδη διαθέσιμη στο Ψυχικό, στη Φιλοθέη, στο Χαλάνδρι και σε λίγες μέρες σε όλη την Αττική.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παραγγείλουν οτιδήποτε, από οπουδήποτε. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να στείλουν αλληλογραφία και πακέτα με γρήγορη παράδοση οπουδήποτε στην πόλη με μόλις 4 €. Η πιο γρήγορη υπηρέσια courier στην χώρα μας.

Αλλά, πώς λειτουργεί;

Η ιδέα είναι απενεργοποιητικά απλή, οπότε μην ανησυχείτε αν θα καταλήξετε να ρωτάτε τον εαυτό σας: «Γιατί δεν έκανα εγώ αυτή την ιδέα ;».

Συμβαίνει σε όλους, είναι πάντα εύκολο αναδρομικά.

Οτιδήποτε θέλετε, παραδίδεται στο χώρο σας, μέσα σε μισή ώρα για 2,00 € (επιπλέον της τιμής αγοράς των αντικειμένων, αλλά είναι αυτονόητο). Παρακαλώ σημειώστε ότι, όταν λέω κάτι, εννοώ κυριολεκτικά οτιδήποτε: με το Mr pengu μπορείτε να φέρετε το φαγητό του αγαπημένου σας εστιατορίου, ένα ζευγάρι παπούτσια που πωλούνται μόνο στην άλλη πλευρά της πόλης, έναν λαμπτήρα από τον ΚΑΥΚΑ, ένα βιβλίο που μόλις δημοσιεύθηκε, ένα κουτί panadol από το κοντινότερο φαρμακείο σε περίπτωση που ένας κακός πονοκέφαλος δεν θα σας επέτρεπε να βγείτε έξω και να το αγοράσετε μόνοι σας.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα: μπορείτε επίσης να στείλετε ένα πακέτο στο ταχυδρομείο, να στείλετε για να μαζέψετε τα κλειδιά του σπιτιού που αφήσατε στο διαμέρισμα του φίλου σας … για να το συνοψίσετε: οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί κανείς να αγοράσει ή να στείλει στην πόλη.

Απλά πρέπει  να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση σας, καθώς και τις λεπτομέρειες του προϊόντος που θέλετε να αγοράσετε. Η πληρωμή πραγματοποιείται απευθείας μέσω της εφαρμογής, μέσω  πιστοποιημένου συστήματος ασφαλείας και μπορείτε να εντοπίσετε την κατάσταση της παραγγελίας ανά πάσα στιγμή.

O χρόνος βοηθάει την ανθρωπότητα να πλησιάσει σε μια κατάσταση απόλυτης ευκολίας.


MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD

41.Themistokli Dervi str.
Hawaii Nicosia Tower
1066,Nicosia,Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο [email protected]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By