Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Mr. Pengu: To app που σας λύνει τα χέρια

O Mr. pengu, είναι μια καινοτόμα και πρωτότυπη ιδέα, που σας λύνει τα χέρια .

H MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD με έδρα την Κύπρο είναι έτοιμη να εισαχθεί στο χρηματηστήριο, τα penguins έχoυν σκοπό να εξυπηρετήσουν οποιονδήποτε ιδιώτη ή επιχείρηση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις τους, απαλλάσσοντάς τους από την ταλαιπωρία της αναμονής στις ουρές των καταστημάτων, δίνοντάς τους την ευκαιρία αποφυγής του μποτιλιαρίσματος και της κυκλοφοριακής κίνησης.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες τους σας λύνουν τα χέρια εύκολα και γρήγορα με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού. Εσείς παραγγέλνετε από mini market, φαρμακείο, κάβα, κρεοπωλείο, μανάβικο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, φωτογραφείο ακόμη και pet shop αυτό που θέλετε και ο ΜΡ. PENGU τα φέρνei στο χώρο σας μέσα σε 40-50 λεπτά.

Επιπλέον, o Mr. Pengu παρέχει μεταφορά φακέλων, βιβλίων από και προς το λογιστή σας, αποστολή λουλουδιών και δώρων σε αγαπημένα σας πρόσωπα .

Εξάλλου, αν κάτι καλό έφερε η οικονομική κρίση στη χώρα είναι οι νέες επιχειρηματικές ιδέες που προκύπτουν από τις καινούργιες ανάγκες της ελληνικής καθημερινότητας. Ωστόσο, πολλοί θα θυμούνται ότι στην μετακατοχική Ελλάδα οι πλούσιες ηλικιωμένες κυρίες ζητούσαν από τα παιδιά της γειτονιάς να τους κάνουν τα θελήματα, να τους αγοράσουν περιοδικά ή τα φάρμακα και έτσι έβγαζαν ένα μικρό χαρτζιλίκι.

Αρκεί όμως το επιχειρηματικό δαιμόνιο εν μέσω κρίσης για να επιστρέψει αυτή η «συνήθεια» χρόνια μετά υπό την μορφή μιας πραγματικά επιτυχημένης επιχείρησης.

Ο Mr. Pengu πηγαίνοντας τόσο γρήγορα στο χρηματηστήριο θέτει τον πήχη πολύ ψηλά και τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή πάνω του.

Για προϊόντα μίνι-μάρκετ και περιπτέρου, είδη φαρμακείου, τρόφιμα, καφέ και ό,τι μπορείς να φανταστείς… κατέβασε την εφαρμογή και ασ’ το στον πιγκουίνο!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς…


Download for Android: https://bit.ly/2GU8V1J

Download for iOShttps://apple.co/2ubWv2Q

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο [email protected]

Υ.Γ. O χρόνος βοηθάει την ανθρωπότητα να πλησιάσει σε μια κατάσταση απόλυτης ευκολίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By