Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

H εταιρεία Μr. Pengu λανσάρει την υπηρεσία “ Buy now, pay later “

Το “ Buy now, pay later “ είναι μια νέα λύση χρηματοδότησης για τους  πελάτες της εφαρμογής Μr. Pengu . Παρέχει στους αγοραστές ένα πολύ απαραίτητο δωμάτιο wriggle με την υπηρεσία αγοράς τώρα, με πληρωμή αργότερα.

Το “ Buy now, pay later “  είναι ένα κουμπί στην εφαρμογή του Μr. Pengu που χρηματοδότει τους πελάτες τους για οποιαδήποτε αγορά. Στόχος του είναι να κάνει την πληρωμή για προϊόντα τόσο διασκεδαστική και εύκολη όσο και τα ψώνια για αυτά.

Η ουσία του “ Buy now, pay later “ είναι ότι οι αγοραστές μπορούν να διευθετήσουν τις αγορές τους σε τέσσερις δόσεις. Οι πελάτες πρέπει απλώς να  έχουν κατεβάσει την εφαρμογή του Μr. Pengu και να πάνε στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι αγορές έως και 100 euro μπορούν να χωριστούν σε τέσσερις πληρωμές. Αυτές είναι άτοκες. Απλά πρέπει να πληρώσετε μια πρώτη κατάθεση 25%. Τότε τα αντικείμενα είναι δικά σας αμέσως – όπως θα ήταν με μια κανονική αγορά!

Σε έναν κόσμο όπου η ευελιξία των πληρωμών είναι ένα πλεονέκτημα, το  “ Buy now, pay later “    μοιάζει με μια υπέροχη ιδέα για να δώσει περισσότερη δύναμη στα χέρια του καταναλωτή. Πολλοί από εμάς θα καλωσορίζαμε την επιλογή πληρωμής για πράγματα μέσω ενός διαχειρίσιμου προγράμματος πληρωμών, αντί να χάσουμε ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων μας με μία κίνηση. Υπηρεσίες όπως το  “ Buy now, pay later “  δίνουν τη δυνατότητα στους αγοραστές να έχουν πρόσβαση σε εμπόρους λιανικής που διαφορετικά (ίσως) ήταν πολύ ακριβές για αυτούς.

O  Μr. Pengu με την υπηρεσια  “ Buy now, pay later “  ενεργεί ως διαμεσολαβητής μεταξύ εμπόρων λιανικής και πελατών. O  Μr. Pengu δανείζει χρήματα στον πελάτη και αυτός τα επιστρέφει σε δόσεις. Το προϊόν εμπορεύεται ως εργαλείο προϋπολογισμού και όχι ως δάνειο ή πιστωτική κάρτα. Η ιδέα είναι παρόμοια με την παλιομοδίτικη απόσυρση στα καταστήματα, όπου οι αγοραστές είχαν ένα προϊόν για αυτούς και τους πλήρωναν με προσαυξήσεις έως ότου ήταν τετράγωνο.Μόνο που με τον Μr. Pengu , λαμβάνετε το προϊόν αμέσως.

Οι πελάτες θα πρέπει να καταβάλουν προκαταβολή 25%. Ωστόσο, αυτή η απαίτηση καταργείται μετά από μια σύντομη περίοδο «διευθέτησης».  Οι  χρήστες έχουν επίσης όριο δαπανών 100 – 200 euro, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει παραγγελίες από πολλούς εμπόρους λιανικής. Μετά από την πρώτη εξόφληση τησ υπηρεσίας, το πιστωτικό σας όριο θα αυξάνεται σταδιακά.

Το πρόγραμμα πληρωμών είναι άτοκο (εξαιρουμένων των καθυστερημένων τελών) – αλλά, με τις εύχρηστες υπενθυμίσεις τους, δεν είναι πιθανό να χάσετε εν γνώσει σας μια αποπληρωμή!

Κάθε δόση οφείλεται κάθε δύο εβδομάδες από την ημερομηνία αγοράς, η κάθε μία ανέρχεται στο 25% της συνολικής τιμής αγοράς.

Δεν θα υπάρχουν αυστηροί πιστωτικοί έλεγχοι, οπότε δεν χρειάζεται κανένας να ξεπεράσει το πιστωτικό σας ιστορικό. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η έγκριση είναι άμεση, καθιστώντας τη διαδικασία γρήγορη και εύκολη.

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Μόλις εγγραφείτε στην υπηρεσία “ Buy now, pay later “  , θα επαληθεύσουν τα στοιχεία σας, θα εγκρίνουν τη συναλλαγή και θα σας διευθετήσουν με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα πληρωμών. Άμεση έγκριση

Ο  Μr. Pengu δεν εκτελεί αυστηρούς πιστωτικούς ελέγχους στους πελάτες του, επομένως οι μόνες λεπτομέρειες που πρέπει να παρέχετε  είναι οι εξής:

  • Την ταυτότητα σας ή το διαβατήριο σας
  • Έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ
  • Κωδικός επαλήθευσης (τον οποίο θα στείλουν αμέσως στον προσωπικό σας αριθμό).
  • Ημερομηνια γεννησης. (Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18)
  • Τα στοιχεία της τράπεζάς σας και φωτογραφία την κάρτα σας
  • Μια φωτογραφία selfie από την εφαρμογή

Οι πληρωμές είναι άτοκες

Ο  Μr. Pengu υπερηφανεύεται για το ότι είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία. Η εφαρμογή τους σάς επιτρέπει να πληρώνετε για ρούχα, καλλυντικά, έπιπλα, ακόμη και αεροπορικά εισιτήρια σε τέσσερις δεκαπενθήμερες δόσεις, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κατανείμετε το κόστος των δαπανών σας πάνω από ένα μήνα. Το καλύτερο από όλα, δεν ξοδεύετε ένα λεπτό περισσότερο από ό,τι θα κάνατε αν είχατε πληρώσει για τα αντικείμενα εκ των προτέρων.

Η μόνη εξαίρεση σε αυτό είναι όταν καθυστερείτε να κάνετε αποπληρωμή. Στη συνέχεια, χρεώνεστε καθυστερημένη χρέωση 8 euro. Ωστόσο, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες, αυτό θεωρείται φθηνό. Ορισμένοι δανειστές χρεώνουν επιτόκια έως και 20% σε κάθε συναλλαγή. Οι ανταγωνιστικές υπηρεσίες που επιτρέπουν στοιχειώδεις πληρωμές, όπως η επιβεβαίωση, είναι γνωστό ότι χρεώνουν έως και 10% έως 30%  βάσει του πιστωτικού αποτελέσματός σας για έως και 36 μήνες.

Να είστε βέβαιοι, ότι ο Μr. Pengu  κάνει ό,τι μπορεί για να σας υπενθυμίσει πότε πρέπει να πληρωθούν. Στέλνουν ειδοποιήσεις εκ των προτέρων και τα χρήματα βγαίνουν αυτόματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εξουσιοδοτήσετε ξανά τη συναλλαγή.

Επιπλέον, ο Μr. Pengu  δεσμεύεται για υπεύθυνες δαπάνες. Εάν καθυστερήσετε μια πληρωμή, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή έως ότου ενημερωθούν όλα τα εκκρεμή έξοδά σας, έτσι δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε και να συσσωρεύσετε περισσότερα χρέη.

Οι αγορές δεν ήταν ποτέ ευκολότερες!

Ά’στο στον Πιγκουίνο!!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By