Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

myblu: Το στοίχημα κερδήθηκε, nο1 σε πωλήσεις μέσα σε ένα χρόνο!

Το να κερδίζεις, με το καλημέρα, την προτίμηση των ενήλικων ατμιστών δεν είναι και λίγο. Γι’ αυτό και το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς, έχει κάθε λόγο να γιορτάζει.

Δεν είναι μόνο το ότι κλείνει 1 χρόνο στην ελληνική αγορά, αλλά κυρίως, ότι πιάνει κορυφή, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όπως δείχνουν και οι μετρήσεις στην αγορά μικρής λιανικής, το myblu είναι το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγάρο, σε πωλήσεις, στην κατηγορία του.

Το myblu έκανε αμέσως τη διαφορά, με το κομψό του design και το μικρό, διακριτικό του σχήμα. Οι ατμιστές μπορούσαν πλέον να το έχουν παντού μαζί τους, καθώς χωράει σε κάθε τσέπη και τσεπάκι. Και για να νιώσουν ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση, είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτό που τους εκφράζει, μέσα από μια γκάμα 5 μοναδικών χρωμάτων: μπλε, κόκκινο, χρυσό, μωβ και μαύρο.

Εκτός από τη γεύση Tobacco που είναι πιο κοντά στον κλασικό καπνό, το myblu προσφέρει περισσότερες επιλογές. Η επιστημονική ομάδα myblu παρατήρησε σε μελέτες της, ότι οι ατμιστές αγαπούν τα αρώματα. Γι’ αυτό, εμπλούτισε την εμπειρία τους, με διαφορετικές γεύσεις και εντάσεις. Ανάλογα με τη γευστική παλέτα και τα επίπεδα νικοτίνης που επιθυμεί ο ατμιστής myblu, μπορεί να απολαύσει 8 γεύσεις και 3 επίπεδα νικοτίνης:

Menthol 1,6% για αίσθηση φρεσκάδας, Mango Apricot 1,6% για φρουτένια απόλαυση, Tobacco 1,6% ή Tobacco 0,8% ή Tobacco Vanilla 0,8% για γεύση πιο κοντά στον κλασικό καπνό, Strawberry Mint 1,6% για γλυκιά γεύση, Blue Ice 0,8% για δροσερή αίσθηση και Blue Ice 0% για μηδέν νικοτίνη.

Οι κάψουλες myblu είναι προγεμισμένες και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο συν για κάθε ατμιστή. Το γεγονός ότι με μία κίνηση μπορεί να αλλάζει κάψουλα και να απολαμβάνει τη γεύση που θέλει, στη στιγμή, μόνο θετικό είναι. H φράση «απλά και εύκολα» ταιριάζει γάντι στο myblu. Όσο για την μπαταρία, με μια γρήγορη φόρτιση 30 λεπτών, και φυσιολογική χρήση, διαρκεί όλη μέρα.

Το myblu δεν είναι ένα τυχαίο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η επιτυχία του είναι αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μ. Βρετανία. Τα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα και οι πολυάριθμοι έλεγχοι ασφαλείας είναι δεδομένα σε όλα τα στάδια της παραγωγής και αυτό φαίνεται σε κάθε χρήση.

Για πολλούς, η κατάκτηση της κορυφής ήταν αναμενόμενη. Η εμφάνιση του myblu στην ελληνική αγορά αποτέλεσε ένα μεγάλο στοίχημα που τελικά κερδήθηκε, γιατί το προϊόν πρόσφερε στους ενήλικους ατμιστές αυτό που περίμεναν πάντα: Κάτι καλύτερο. Κάτι καλύτερο σε design, γεύση και απόλαυση που ενίσχυσε την εμπιστοσύνη τους και κέρδισε την προτίμησή τους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By