Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Μύκονος: Ανοίγουν τις βρύσες και βλέπουν αυτές τις εικόνες – Μολυσμένο νερό σε σπίτια

Η Μύκονος δεν είναι μόνο οι επώνυμοι και οι χιλιάδες τουρίστες που κατακλύζουν το νησί. Είναι και οι μόνιμοι κάτοικοι, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν νερό, ούτε για να πιουν και να κάνουν μπάνιο…

Σαν να μην έφτανε λειψυδρία, οι κάτοικοι της Μυκόνου έχουν να αντιμετωπίσουν κι άλλο πρόβλημα καθώς στα σπίτια τους τρέχει μολυσμένο νερό. Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό και δείχνει το ακατάλληλο νερό σε βρύση οικίας στο νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης, το πρόβλημα προέκυψε λόγω απρόοπτης βλάβης σε ταχυδιυλιστήριο με αποτέλεμα να υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Μαράθι, Καντούνια, Αγία Σοφία, Τούρλος, Άγιος Στέφανος και Χουλάκια.

Συνεργείο έσπευσε για την αποκατάσταση της βλάβης, ωστόσο οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι με το πρόβλημα της μόλυνσης που ήρθε να προστεθεί σε αυτό της έλλειψης νερού λόγω καλοκαιριού.

Κάτοικοι της Μυκόνου εκφράζουν την απελπισία τους για την έλλειψη νερού αλλά και το παράπονό τους καθώς βλέπουν τις πισίνες στις βίλες του νησιού να είναι γεμάτες ενώ εκείνοι δεν έχουν νερό για να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες.

Click4more: Μύκονος: Λένε το νερό νεράκι – Το ξέσπασμα για την αθέατη όψη του κοσμοπολίτικου νησιού

Δείτε τις νέες εικόνες στο βίντεο του mykonoslive.tv, με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε ορισμένα σπίτια του νησιού. Το πρόβλημα με το νερό στη Μύκονο συνεχίζεται, με τα συνεργεία να προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By