Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Μύκονος: Άνοιξε ο Scoprios – Κλειστό το Nammos για άλλες δέκα ημέρες

Κλειστό θα παραμείνει τελικά το «Nammos», στη Μύκονο, για τις επόμενες δέκα ημέρες, παρά το γεγονός ότι από τα αρχικά έντεκα θετικά δείγματα εργαζομένων του έπεσε χθες στα δύο μετά τα επαναληπτικά τεστ.

Αντίθετα το beach bar Scorpios στην Παράγκα επαναλειτουργεί από σήμερα κανονικά, ενώ οι δύο εργαζόμενοι σε σύνολο 125 που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, βγήκαν αρνητικοί στο δεύτερο τεστ που υποβλήθηκαν.

Με την απόφαση και τα νέα δεδομένα, το πιο διάσημο sea side restaurant του νησιού, μπορεί να επαναλειτουργήσει από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, μόλις παρέλθει δηλαδή το δεκαήμερο.

Κάτι που θεωρείται μάλλον απίθανο να συμβεί, αφού στις 13 του μήνα σχεδόν όλα τα γνωστά beach club αναμένεται να κλείσουν, αφού ο Σεπτέμβρης δεν μπήκε με τις καλύτερες προϋπόθέσεις.

Οι αφίξεις στο νησί είναι πλέον λίγες και οι εκτιμήσεις λένε ότι μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο, θα μειωθούν κι” άλλο, σε μια σεζόν η οποία είναι με διαφορά η χειρότερη της τελευταίας δεκαετίας.

Χθες επέστρεψε στο νησί ο Ζαννής Φρατζέσκος που είχε φύγει για Μονακό πριν λίγες ημέρες, ώστε μαζί με τον συνέταιρο του Σάμι Ιμπραήμ νε εξετάσουν τα νέα δεδομένα και να λάβουν αποφάσεις.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By