Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Μύκονος: «Δεν έχω ιδέα για τη ληστεία του επιχειρηματία» – Άφαντο το ρολόι των 103.000 ευρώ

Aγρια ληστεία στη Μύκονο. Οι δράστες έστησαν ενέδρα σε γνωστό επιχειρηματία, που φορούσε ένα πανάκριβο ρολόι…

Θύμα άγριας επίθεσης ληστών στη Μύκονο έπεσε γνωστός επιχειρηματίας. Συμμορία Γάλλων που αρπάζει ακριβά ρολόγια, του επιτέθηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του νησιού και αφού τον γρονθοκόπησε του πήρε από το χέρι ένα πανάκριβο ρολόι αξίας 103.000 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μυκόνου, στους Μύλους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, έχει έδρα σε χώρα της Βόρειας Ευρώπης και δραστηροποιείται στον τομέα της ένδυσης. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός Γάλλου, που θεωρείται ότι ήταν ο τσιλιαδόρος της συμμορίας, και ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Σύρου.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δοκιμάκης, δικηγόρος του Γάλλου κατηγορούμενου μίλησε στο Mega. Όπως είπε «ο πελάτης του συνελήφθη στο λιμάνι της Μυκόνου, όταν ετοιμαζόταν να επιστρέψει από τις διακοπές του. Θα απολογηθεί στον ανακριτή της Σύρου την Τετάρτη. Μέχρι στιγμής οι καταθέσεις του παθόντος και της συζύγου του δεν τον εχουν στο σκηνικό του εγκλήματος και δεν περιγράφεται στους δράστες που είδε το θύμα», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Ο πελάτης μου είναι παθολογικά παχύσαρκος, κάτι που τον κάνει αναγνωρίσιμο ακόμα και αν κάποιος τον βλέπει πρώτη φορά. Αυτό δεν αποτυπώνεται στην δικογραφία. Όμως είναι γνωστός των φερόμενων ως δραστών», πρόσθεσε.

«Φέρεται ότι υπάρχει μια ταυτότητα περιστατικών που ομοιάζουν. Πέρυσι τα περιστατικά ήταν από Ιταλούς. Η διαφορά τους με τους Γαλλοαλγερινούς είναι ότι χρησιμοποιούν βία. Οι Γαλλοαλγερινοί κάνουν κλοπή. Ο πελάτης μου κατηγορείται ότι κρατάει τσίλιες. Δεν έχουν συλληφθεί αυτοί που αφαίρεσαν το ρολόι και σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας έφυγαν αμέσως. Το κλοπιμαίο δεν βρέθηκε», σημείωσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By