Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Μύκονος: «Έκοβαν» βόλτες με κλεμμένο Ι.Χ. και μηχανή

Το ενδεχόμενο να πρόκειται για μέλη οργανωμένης σπείρας που κλέβει οχήματα εξετάζουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό που τσάκωσαν να κάνουν βόλτες στη Μύκονο, ο πρώτος με πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο και ο δεύτερος με μοτοσικλέτα που είχαν κλαπεί από περιοχές της Αττικής.

Και για τα δυο οχήματα είχε δηλωθεί κλοπή κι έτσι οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στο πλαίσιο τροχονομικής αστυνόμευσης στο νησί των ανέμων τα εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στους οδηγούς. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, ενώ το Ι.Χ. και η μηχανή θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Λίγες ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας για να εξιχνιάσουν την κλοπή δυο ποδηλάτων αξίας 1.000 ευρώ από το υπόγειο μιας οικοδομής σε περιοχή της Ημαθίας, που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το ίδιο μεσημέρι, συνέλαβαν την Ελληνίδα που τα είχε κλέψει και βρήκαν τα ποδήλατα κρυμμένα κοντά στο σπίτι της. Η δράστιδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By